ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

توضیحات امام جمعه شاهین شهر درباره کلیپ سخنانش در ارتباط با معلمان و فرهنگیان+ فیلم

امام جمعه شاهین‌شهر در خصوص کلیپی که اخیراً از وی در مورد اعتراض معلمان منتشر شده توضیحاتی را ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 01
کد خبر: ۱۲۴۳۵۹
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام قاسم هاشمی اظهار داشت: انتشار کلیپ مورد نظر از سوی رسانه‌های بیگانه و در فضای مجازی مربوط به آئین افتتاح مدرس، خیرساز که با حضور فرماندار شهرستان، سرپرست اداره کل نوسازی و توسعه تجهیزات مدارس استان، معاون ِآموزش ابتدایی اداره کل آموزش پرورش، جمعی از مسئولان و خیران روز شنبه هفتم اسفند در شاهین شهر است که متأسفانه با یک شیطنت از سوی رسانه‌های بیگانه با هدف خاص کلیپ اصلی را تقطیع کرده‌اند.

وی ادامه داد: بنده هم اکنون معلم هستم و نسبت به شغل معلمی حساسیت بالایی دارم چرا که جایگاه ارزشمند آن‌ها هم تراز با انبیا است.

امام جمعه شاهین شهر تصریح کرد: هدف از انتشار چنین شیطنت‌هایی از سوی رسانه‌های غربی و برخی عوامل نفوذ داخلی کاملاً مشخص است و از همین رسانه اعلام می‌کنیم، قشر فرهنگی ما امروز آنقدر آگاه و با بصیرت هستند که به انتشار چنین موضوعات هدف داری توجه نکنند.

وی با بیان اینکه معلمان مسئولیت رشد علمی و اخلاقی و تربیتی نوجوانان و جوانان را به‌صورت توأمان بر عهده دارند، گفت: طبیعی است دشمن در حال سرمایه گذاری برای ایجاد فاصله و تنش بین این قشر زحمت کش و ارکان اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

حجت الاسلام هاشمی با بیان اینکه تکریم معلمان باید مورد توجه همگان قرار بگیرد، تاکید کرد: معلمان متعهد، با اخلاص و با اخلاق نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پایه ریز تمدن نوین اسلامی هستند و طبیعی است که دشمن به هر حربه‌ای دست می‌زند تا این اتفاق در کشور ما نیافتد.

گفتنی است طی دو روز گذشته کلیپی در فضای منتشر شده که در آن به بخشی از صحبت‌های امام جمعه شاهین شهر در خصوص اعتراضات معلمان اشاره شده بود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فرهنگی ۵۴
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۰
0
0
آی .... مارمولک.....
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۱
0
0
تو که راست میگی
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار